Internationaal Ondernemersrecht en Handelsrecht

Een advocaat internationaal ondernemersrecht of handelsrecht kan u bijstaan bij verschillende vraagstukken. Bent u voornemens over de grens te ondernemen? Hebt u geen tijd om zelf in de materie te duiken? U wilt liever ondernemen dan bezig zijn met ingewikkede juridische zaken in een taal die u niet verstaat?

Neem nu contact op met ons kantoor om deze zorgen uit handen te laten nemen. Via onze contactpagina kunt u aangeven waar u tegenaan loopt. Ons kantoor neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de agenda’s naast elkaar te leggen en een afspraak in te plannen. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier.

Wat kan de advocaat handelsrecht voor u betekenen bij Internationaal Ondernemersrecht?

Grofweg zijn er vier onderdelen binnen het internationaal ondernemersrecht welke voor de meeste bedrijven die over de grens willen ondernemen van belang zijn. Vragen die deze onderdelen beantwoorden zijn onder andere:internationaal ondernemersrecht rotterdam

  • Hoe kunnen de intellectuele eigendomsrechten internationaal worden beschermd?
  • Hoe kan mijn bedrijg zich internationaal het beste organiseren?
  • Hoe dient mijn bedrijf om te gaan met zaken omtrent onrechtmatige daad op internationaal gebied?
  • Hoe moeten we omgaan met eigendomsrechten op internationaal gebied?
  • Wie staat mij bij in internationale arbitrage?
  • Wie wijst mij op het arbitraal vonnis?

Bij internationaal ondernemen spreken we van drie hoofdonderdelen: internationaal contractenrecht, internationaal transportrecht en ondernemen in een internationale omgeving.

Advocaat Handelsrecht – Internationaal ondernemen

Grensoverschrijdend ondernemen is uitdagend. Grensoverschrijdende juridische zaken zijn vaak zeer complex. In welk land moet ik procederen in geval van een geschil? Welk recht is van toepassing? En zo zijn er nog veel meer vraagstukken waar een antwoord op is of op gevonden moet worden. Wilt u liever bezig zijn met de core business: uw eigen bedrijf? Geef deze kwesties uit handen, geeft ze aan de specialist op dit gebied. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor en wij kunnen uw afleiden van de juridische zaken. Bel ons.